Ενήλικο Στέλεχος

  • sl6.jpg
  • sl4.jpg
  • sl7.jpg
  • sl9.jpg
  • sl10.jpg
  • sl11.jpg
  • sl5.jpg
  • sl8.jpg

Ανακοίνωση 27/21: Συνάντηση Προγραμματισμού Βαθμοφόρων Περιφέρειας Δυτικής Αττικής

syn prg peda2021

Αγαπητοί συνεργάτες

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η Συνάντηση Προγραμματισμού της Περιφέρειας μας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικό Μολύβι» στο Αιγάλεω (ιερά οδός 154, πλησίον σταθμού Μετρό Ελαιώνας) από τις 10.00πμ έως και τις 16.00μμ.

Στόχος μας είναι, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε, να δημιουργήσουμε και να προγραμματίσουμε, όμορφες στιγμές ακόμα και σε καιρούς πανδημίας.

Σύμφωνα με τον κανονισμό διοίκησης του ΣΕΠ δικαίωμα συμμετοχής στη συνάντηση έχουν τα μέλη της Περιφέρειας μας που έχουν απογραφεί για το προσκοπικό έτος 2021-2022.

Για την είσοδο στο χώρο, είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου, ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από εργαστηριακό διαγνωστικό κέντρο για covid 19 (rapid test ή PCR test) έως 48 ώρες πριν, καθώς και ταυτότητα η διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μάσκα. Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καταθέσετε μέχρι την Πέμπτη 25/11/2021 στο σύνδεσμο https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=xMuExUywxkmwZ96207EtUjl5iARjhcVJnA0ed_RWLrxURFZLNUtEVEVCUk9RWFFZVEdORjJCMFAxNC4u

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Επιπλέον, όποιος επιθυμεί να εμπλουτίσει το κομμάτι του ελεύθερου βήματος να στείλει την πρότασή του έως την Πέμπτη 25/11/21 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την Οργάνωση του Συνεδρίου, Συντονιστής ορίζεται ο Γιώργος Σκούρας Έφορος Διοίκησης της Περιφέρειας μας.

Επειδή πιστεύω στην κοινή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, σας καλώ να συμμετέχετε όλοι στην συνάντηση μας.

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

Παναγιώτης Μάρρας

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…