Ανακοίνωση 9/18: Δράση προσφοράς στην I. Μ. Κουτλουμουσίου Αγ. Όρους.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9/18


ΠΡΟΣ : Όλους τους Βαθμοφόρους, μέλη ΕΚΣ & ΕΠΠ της Π.Ε. Δυτικής Αττικής
ΘΕΜΑ: Δράση προσφοράς στην I. Μ. Κουτλουμουσίου Αγ. Όρους.


Αγαπητοί μου,
Η Περιφέρεια μας θα πραγματοποιήσει δράση προσφοράς στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, απά τις 27/3/2018 έως τις 1/4/2018.
Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν εργασίες με γαλλική σκαπανική σε σημεία που μας έχει υποδείξει η Ιερά Μονή και επισκέψεις στο Άξιον Εστί και στο Ιερό Κελίον του Οσίου Παϊσίου, καθώς και στο κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.
Η είσοδος στο Άγιον Όρος στις 27-3-2018 θα γίνει από την Ουρανούπολη με το πλοίο των 9:45 και η επιστροφή από τη Δάφνη στις 1-4-2018 αναχώρηση με το πλοίο των 12:15.

Κόστος συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής στην Ουρανούπολη καθώς και με τα έξοδα του καραβιού από Ουρανούπολη προς Δάφνη και αντιστρόφως, των λεωφορείων Δάφνη - Καρυές και αντιστρόφους, καθώς και του Διαμονητηρίου. Τα γεύματα και τα δείπνα θα καλυφθούν από την Ιερά Μονή.
Θα κοστίσει στον κάθε συμμετέχοντα το παρακάτω ποσό περίπου:
Καράβι 20 ευρώ με επιστροφή
Λεωφορείο από Δάφνη Καρυές και αντιστρόφως 11 ευρώ Διαμονητήριο 25 ευρώ .
ΣΥΝΟΛΟ : 56 ευρώ

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν βαθμοφόροι, μέλη ΕΚΣ και παλαιοί πρόσκοποι. Περισσότερες πληροφορίες από τον αρχηγό της δράσης κ. Κωνσταντίνο Θεολόγη στο τηλέφωνο: 6945233054

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Ο Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…