Επιστημονική ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: «Τα προβλήματα των Εφήβων»

peda efivia

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού δράσεών της, διοργανώνει Επιστημονική ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: «Τα προβλήματα των Εφήβων», την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα: 17:00, στην αίθουσα του 2ου & 4ου Γυμνασίου Ελευσίνος (οδός Νικολαΐδη και Χατζηδάκη).

Η εφηβεία, είναι μια ευαίσθητη μεταβατική ηλικία και ειδικά σήμερα, σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη εποχή, γίνεται ιδιαίτερη δύσκολη για τους γονείς. Με τη διοργάνωση αυτής της Ημερίδας, οι Πρόσκοποι της Δυτικής Αττικής επιθυμούν να συμβάλλουν στην πρόληψη και την έγκαιρη παρέμβαση, για την ορθή διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, που αποτελεί το μέλλον της χώρας.

Εισηγητές στην Ημερίδα θα είναι: ο Υποσμηναγός κ. Χαράλαμπος Σώρας – ψυχολόγος, η κ. Λυδία Αγγελοπούλου – κοινωνική λειτουργός και η κ. Ηρώ Ρουσάνογλου – ψυχολόγος. Μετά το πέρας των εισηγήσεων, οι ομιλητές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις – απορίες του κοινού.

Το συντονισμό οργάνωσης της Ημερίδας, έχει η Εφορεία Εκπαίδευσης της Π.Ε. Προσκόπων Δυτικής Αττικής, ενώ το συντονισμό του πάνελ θα έχει ο κ. Άγγελος Διγενής. Η Ημερίδα διοργανώνεται με την συμπαράσταση του Δήμου Ελευσίνας.

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία η διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Αττικής κ. Πάνο Ριζόπουλο, στο κινητό τηλέφωνο: 6980 – 310.162 η στα e-mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…