Ανακοίνωση 12/16: Σεμινάριο Κλάδου Λυκοπούλων

Η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής διοργανώνει σεμινάριο για τον Κλάδο Λυκοπούλων με θέμα «ΜΟΓΛΗΣ» στις 6-3-2016 και ώρα 13.00 – 16:00 στον ΠΥ.ΒΑ.
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν όσοι Βαθμοφόροι του Κλάδου Λυκοπούλων (Αρχηγοί και Υπαρχηγοί Αγελών) έχουν εντολή διοίκησης.

ΠΥ.ΒΑ. 17/2/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/16

ΠΡΟΣ : ΑΣ, Βαθμοφόροι Κλάδου Λυκοπούλων
ΚΟΙΝ.: Έφοροι Π.Ε., ΕΚΣ Π.Ε.

 

ΘΕΜΑ: Σεμινάριο Κλάδου Λυκοπούλων

Η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής διοργανώνει σεμινάριο για τον Κλάδο Λυκοπούλων με θέμα «ΜΟΓΛΗΣ» στις 6-3-2016 και ώρα 13.00 – 16:00 στον ΠΥ.ΒΑ.
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν όσοι Βαθμοφόροι του Κλάδου Λυκοπούλων (Αρχηγοί και Υπαρχηγοί Αγελών) έχουν εντολή διοίκησης. Τα έξοδα του σεμιναρίου θα καλυφθούν από την Ε.Κ.Σ. της Π.Ε.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του Εφόρου του Κλάδου κ. Στέλιου Αναγνόπουλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι τις 29/2/2016.
Παρακαλούνται οι ΑΣ και ο Έφορος Κλ. Λυκοπούλων να προωθήσουν έγκαιρα την Ανακοίνωση στους Βαθμοφόρους του Κλάδου.

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς

Θωμάς Ρ. Ριζόπουλος
Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…