Ανακοίνωση 15/16: Σεμινάριο – Ενημέρωση ΕΚΣ

Αγαπητοί Αδελφοί,
Καλείστε τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Ο.Σ. των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων, καθώς και Αρχηγοί και Υπαρχηγοί Συστημάτων, να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο – Ενημέρωση με θέμα «Δημόσιες σχέσεις στον Προσκοπισμό, Χορηγίες ,Δράσεις Προβολής, Οικονομικές δράσεις», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στην Εστία του 1ου Συστήματος Περιστερίου (εντός Άλσους Περιστερίου)

ΠΥ.ΒΑ. 23/2/2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/16

 

ΠΡΟΣ: Μέλη ΕΚΣ, Αρχηγοί – Υπαρχηγοί ΕΠΠ, Βαθμοφόροι Δυτ. Αττικής

ΘΕΜΑ: Σεμινάριο – Ενημέρωση ΕΚΣ

 

Αγαπητοί Αδελφοί,
Καλείστε τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Ο.Σ. των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων, καθώς και Αρχηγοί και Υπαρχηγοί Συστημάτων, να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο – Ενημέρωση με θέμα «Δημόσιες σχέσεις στον Προσκοπισμό, Χορηγίες ,Δράσεις Προβολής, Οικονομικές δράσεις», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στην Εστία του 1ου Συστήματος Περιστερίου (εντός Άλσους Περιστερίου).

Ώρα έναρξης: 9:00 πμ
Ώρα λήξης: 1:00 μμ
Κόστος συμμετοχής 0 €.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 15/3/2016.
Λόγω του περιορισμένου χώρου της συνάντησης θα υπάρξει όριο στον αριθμό συμμετεχόντων (έως 20 άτομα) κι ως εκ τούτου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις συμμετοχής ξεκινώντας από τα μέλη των ΕΚΣ.

 

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς

Θωμάς Ρ. Ριζόπουλος
Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…