Ενήλικο Στέλεχος

Το Μηνιαίο θέμα

Το Μηνιαίο θέμα είναι η μεγάλη περιπέτεια που θα ζήσουν τα Λυκόπουλα για ένα μήνα ή και περισσότερο. Όλα τα παιχνίδια, τα τραγούδια, οι χειροτεχνίες, οι παρουσιάσεις, όλες οι ερασιτεχνικές ασχολίες και οι δραστηριότητες της Αγέλης θα είναι έτσι διαλεγμένες από τους Γερόλυκους και τα Λυκόπουλα ώστε να κάνουν τις συγκεντρώσεις πιο ενδιαφέρουσες.

Κάθε Μηνιαίο θέμα έχει το δικό του τίτλο, η Αγέλη διακοσμείται ανάλογα και μια μεγάλη αφίσα με σχετικές φωτογραφίες, ιδέες και ζωγραφιές μπαίνει στον τοίχο.

Για να έχει επιτυχία το Μηνιαίο θέμα και να ευχαριστηθούν περισσότερο τα Λυκόπουλα, θα πρέπει το κάθε παιδί να δείξει τον καλύτερο εαυτό του, να προσπαθήσει όσο γίνεται πιο πολύ να συμμετέχει στις περιπέτειες της Αγέλης και να παίξει καλά το δικό του ρόλο βοηθώντας και τους άλλους με οδηγό το Νόμο και την Υπόσχεση.

Σε κάθε Μηνιαίο θέμα γίνονται δυο-τρεις συγκεντρώσεις στη Φωλιά, μια εκδρομή η περίπατος και μια συγκέντρωση που είναι αφιερωμένη σε ένα ειδικό Θέμα.

Μπορείς κι εσύ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να δώσεις τη δική σου γνώμη και ιδέα για το Μηνιαίο θέμα που θα σου άρεσε να ζήσει η Αγέλη. Περιπέτειες στο Διάστημα, Μαζί με τον Ρομπέν των Δασών, Στα ίχνη των Πειρατών, Ολυμπιακοί Αγώνες και χίλια δυο άλλα μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να το θέλεις.

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…