Ενήλικο Στέλεχος

Ο Χρυσός Λύκος

Εδώ και πολύ καιρό συμμετέχεις με κέφι στις δραστηριότητες της Αγέλης και έμαθες καλά να εφαρμόζεις το Νόμο και την Υπόσχεση. Τώρα που πήρες το Δεύτερο Αστέρι, θα έχεις ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να γίνεις ένα ολοκληρωμένο Λυκόπουλο και ν' αποκτήσεις τον ΧΡΥΣΟ ΛΥΚΟ.

Για να γίνει αυτό, εκτός από το Δεύτερο Αστέρι, θα πρέπει να έχεις ασχοληθεί με επιτυχία με ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ερασιτεχνική Ασχολία από ΚΑΘΕ Τομέα Ενδιαφέροντος. Ρίξε μια ματιά στον πίνακα Οι Ερασιτεχνικές μου Ασχολίες" και αν δεις ότι σου λείπει Βεβαιωτικό από κάποιο Τομέα Ενδιαφέροντος, διάλεξε από εκεί ένα αντικείμενο Ερασιτεχνικής Ασχολίας και... καλή δουλειά. Μην ξεχνάς ότι ο Ακέλας σου και οι άλλοι Γερόλυκοι θα σε βοηθήσουν με ευχαρίστηση σε ότι χρειαστείς.

Ο Χρυσός Λύκος θα σου απονεμηθεί λίγο πριν γίνεις Πρόσκοπος και θα σου θυμίζει τις ευχάριστες στιγμές που πέρασες στην Αγέλη και τις επιτυχημένες προσπάθειες σου για να γίνεις ένα ΣΩΣΤΟ Λυκόπουλο.

 

Είσαι έτοιμος για τον Χρυσό Λύκο;

Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια απ' τις παρακάτω προϋποθέσεις, χρωμάτισε το αντίστοιχο καπέλο. Όταν τα χρωματίσεις όλα, ο Ακέλας θα σου απονείμει το ΧΡΥΣΟ ΛΥΚΟ που θα ράψεις πάνω από τη δεξιά τσέπη της στολής σου. Τον Χρυσό Λύκο θα τον φοράς και όταν γίνεις Πρόσκοπος, μέχρι να τον αντικαταστήσεις με το Χρυσό Τρίφυλλο.

book_lykopoula044

 

Έχω πάρει το Δεύτερο Αστέρι

 

Έχω Βεβαιωτικό Ερασ. Ασχολίας από ΚΑΘΕ Τομέα Ενδιαφέροντος

book_lykopoula038book_lykopoula044book_lykopoula039book_lykopoula044book_lykopoula040book_lykopoula044book_lykopoula042book_lykopoula044book_lykopoula043book_lykopoula044

book_lykopoula044

 

Μένουν λιγότερο από 6 μήνες για να γίνω Πρόσκοπος

 

book_lykopoula028Ο Ακέλας μου έδωσε τον Χρυσό Λύκο στις ....................... 

  

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…