Ενήλικο Στέλεχος

×

Σημείωση

The forum is in read only mode.

Εισηγήσεις Συνέδρων


• Η έντυπη μορφή (εκτύπωση της εισήγησης) θα πρέπει να παραδοθεί σε οποιοδήποτε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής σε δυο αντίτυπα.
• Η εισήγηση μπορεί επίσης να αποσταλεί στην οργανωτική επιτροπή στο e-mail του συνεδρίου (synedrio[at]peda.gr). ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΜΕ E-MAIL θα πρέπει να γίνεται γραπτή επιβεβαίωση της παραλαβής του email από την οργανωτική επιτροπή σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί να υπάρχει δέσμευση της ΟΕΣ ότι παρέλαβε την εισήγηση.
Τα θέματα εισηγήσεων που θα απασχολήσουν το συνέδριο αποφασίστηκαν από το επιτελείο της Π.Ε. σε μια προσπάθεια να καλύψει τα μείζονα προβλήματα της Δυτ. Αττικής. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση για εισήγηση είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή εάν τύχει της αποδοχής των συνέδρων μέσα από το ελεύθερο βήμα του Forum

ΠΡΟΣΟΧΗ Καλό είναι σε κάθε περίπτωση η εισήγηση σας να παραδοθεί και με τους δυο τρόπους. Μέσω του e-mail του συνεδρίου για να μπορεί να παρουσιαστεί στην ηλεκτρονική σελίδα του συνεδρίου και να ενημερωθούν – σχολιάσουν οι υπόλοιποι σύνεδροι.
Αλλά και σε έντυπη μορφή για να υπάρχει η επιβεβαίωση όλων ότι η οργανωτική επιτροπή έλαβε την εισήγηση σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει κάποιος σύνεδρος για την αποστολή εισήγησης του παρακαλώ να επικοινωνήσει με την οργανωτική επιτροπή.

Time to create page: 0.058 seconds
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…