Ενήλικο Στέλεχος

EmailPrintExport ICS

Event

Title:
Συσκοινία Ανιχνευτών
When:
Sat, 26. October 2019 - Sun, 27. October 2019
Where:
Λίμνη Δόξα (Φενεός)
Category:
Κλάδος Ανιχνευτών ΠΕΔΑ

Description

Αγαπητοί Βαθμοφόροι,

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Κλάδου Ανιχνευτών, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Κλάδος Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας θα πραγματοποιήσει διήμερη Συσκηνία Ανιχνευτών το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2019 στην Λίμνη Δόξα που βρίσκεται στον Αρχαίο Φενεό Κορινθίας κοντά στο χωριό Γκούρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής οι Ανιχνευτές μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με άλλους Ανιχνευτές από περιοχές της Περιφέρειάς μας, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ζήσουν μία αξέχαστη Ανιχνευτική εμπειρία.

Το ποσό της συμμετοχής για τη Συσκηνία έχει οριστεί στα 35,00€. Στο ποσό περιλαμβάνεται η μετακίνηση των Ανιχνευτών με πούλμαν, μέρος της διατροφής, το αναμνηστικό, καθώς και τα έξοδα προγράμματος.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής (επισυνάπτονται) συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από τους γονείς, μαζί με τις ομαδικές δηλώσεις και το αντίστοιχο χρηματικό ποσό των συμμετοχών, θα συγκεντρωθούν από τους Αρχηγούς , έως την Τετάρτη 16/10/2019, σε συνεννόηση με τον Έφορο του Κλάδου Ανιχνευτών κ. Νίκο Χατζιαθανασίου. Λεπτομέρειες σχετικά με τη μετακίνηση, θα ανακοινωθούν αργότερα.


Venue

Location:
Λίμνη Δόξα (Φενεός)
Country:
Greece
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…