Ενήλικο Στέλεχος

Δράση «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» (Προσκοπικό Open Day 2020)

ΣΕΠ Open day 2020Στο πλαίσιο ενεργειών εξωστρέφειας της Προσκοπικής Κίνησης, σύμφωνα με το Στρατηγικό Σχέδιο Σ.Ε.Π. 2018-2027 και κατόπιν της μεγάλης επιτυχίας το 2019, προγραμματίζεται να διοργανωθεί και φέτος η πανελλαδική δράση εξωστρέφειας με τίτλο: «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» (Προσκοπικό Open Day 2020) το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2020.

Πρόκειται για ένα πανελλαδικό κάλεσμα, σε κοινή ημερομηνία για όλη την Ελλάδα, με στόχο οι τοπικές κοινωνίες να μας γνωρίσουν από κοντά: τις εστίες μας, το πρόγραμμά μας, τις δράσεις μας και να συνομιλήσουν με τα Ενήλικα Στελέχη μας.

Όπως και πέρυσι, η δράση θα υποστηριχθεί με πανελλαδική προβολή και διαφήμιση από πλευράς Κεντρικής Διοίκησης. Θα αξιοποιηθούν social media (με στοχευμένη διαφήμιση στα κοινά που μας ενδιαφέρουν), καταχωρήσεις σε Μ.Μ.Ε., άρθρα σε sites, web banners, δελτίο τύπου κ.α. Φυσικά, η κάθε Περιφερειακή Εφορεία μπορεί να αξιοποιήσει με τη σειρά της τα τοπικά Μ.Μ.Ε. με στόχο τη μεγιστοποίηση της προβολής. Η μαζική επικοινωνία της δράσης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και θα κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στο Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε πολύ να μην επικοινωνηθεί μαζικά κάτι έως την Δευτέρα 7.9.2020.

Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π. θα δημιουργηθεί ειδική εικόνα (banner) η οποία θα παραπέμπει στη σχετική σελίδα της δράσης με όλες τις λεπτομέρειες. Σε διαφοροποίηση με πέρυσι, θα τοποθετηθεί ο χάρτης των Προσκοπικών Συστημάτων και έτσι ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επικοινωνεί με το Προσκοπικό Σύστημα που τον ενδιαφέρει για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί σχετικό επικοινωνιακό υλικό (αφίσα, & εικόνα για social media) καθώς επίσης προτεινόμενο πρόγραμμα για την παρουσίαση του Σ.Ε.Π. στους ενδιαφερόμενους ενηλίκους (γονείς, επισκέπτες κ.λπ.), ενώ, τις επόμενες εβδομάδες, θα γνωστοποιηθεί προτεινόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά, χαμηλού οικονομικού κόστους για τα Συστήματα. Φυσικά, όποιο Προσκοπικό Σύστημα το επιθυμεί, μπορεί να οργανώσει το δικό του πρόγραμμα δραστηριοτήτων προσαρμοσμένο στις τοπικές συνθήκες.

Παρακαλούμε πολύ να ελέγξετε έως τις 27 Ιουλίου 2020 ότι στον χάρτη των Προσκοπικών Συστημάτων (www.sep.org.gr/el/normal/Locations) αναγράφονται τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας και για τυχόν αλλαγές αποστείλτε σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εφορείας Πληροφορικής Γ.Ε. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. (Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, τηλ. 6945290509).

Είμαστε σίγουροι ότι και με τις δικές σας προτάσεις και φέτος θα δημιουργήσουμε μία μεγάλη πανελλαδική δράση εξωστρέφειας με στόχο να μας γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας!

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…