Ενήλικο Στέλεχος

Γίνε ο Ήρωας μας! - Δημιουργία ιστοριών για παιδιά 7-11 ετών

gine dikos mas iroas"Οτιδήποτε βλέπεις μπορεί να γίνει ένα παραμύθι και μπορείς να βγάλεις μια ιστορία από οτιδήποτε αγγίξεις", είχε πει ο σπουδαίος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Με αφορμή τα παραπάνω λόγια και τη φαντασία που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο τα παιδιά είναι αναγκασμένα να μένουν στο σπίτι, οι Πρόσκοποι διοργανώνουν πανελλήνια συλλογή φανταστικής ιστορίας για παιδιά ηλικίας 7-11 ετών.

Τα παιδιά θα πρέπει να γράψουν μία φανταστική ιστορία από 1000 μέχρι 3000 λέξεις, για έναν ήρωα που θα δημιουργήσουν και θα του δώσουν όποια ή όποιες υπερδυνάμεις θέλουν. Αυτό όμως δεν θα είναι αρκετό για να"ζωντανέψει" ο αγαπημένος τους ήρωας!

Θα πρέπει να φτιάξουν τη στολή του με ό,τι υλικά μπορούν να βρουν στο σπίτι τους. Παλιά ρούχα που δεν τα χρειάζονται, συσκευασίες από τρόφιμα που έχουν χρησιμοποιηθεί, οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κράνος, ασπίδα, γάντζος ή ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ένα παιδί, μπορούν να γίνουν η καλύτερη στολή ​για τον ήρωά τους!

Το μόνο που μένει μετά είναι να φορέσουν τη στολή τους, να βγάλουν μία φωτογραφία και μαζί με την ιστορία τους να την στείλουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., αφού πρώτα ο γονέας ή κηδεμόνας τους συμπληρώσει την απαραίτητη φόρμα συναίνεσης που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://bit.ly/Synainesi.

Κάθε βοήθεια από γονείς είναι καλοδεχούμενη αρκεί να μην περιορίζει την φαντασία των παιδιών!

Σύμμαχος στην προσπάθεια των παιδιών είναι ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο οποίος δημιούργησε το παρακάτω video για να παρακινήσει και να βοηθήσει τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν και τον ευχαριστούμε θερμά.

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…