Ενήλικο Στέλεχος

Επιτυχόντες Ανιχνευτές και Ενήλικα Στελέχη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Κάθε Σεπτέμβριο ξεκινά για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας αλλά και όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας και της επαγγελματικής εκπαίδευσης η νέα ακαδημαϊκή περίοδος. Αυτό το νέο ξεκίνημα, αποτέλεσμα ενός μαραθώνιου αγώνα που απαίτησε χρόνο, κόπο και θυσίες, τόσο από την πλευρά των μαθητών όσο και από την πλευρά των οικογενειών τους, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες με στόχο την ακόμη ευρύτερη μόρφωσή τους, αλλά και την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ένα ξεκίνημα γεμάτο ευκαιρίες, προκλήσεις και πολύτιμες εμπειρίες. Σε αυτή τη πορεία σίγουρα κάποιοι νέοι σπουδαστές θα χρησιμοποιήσουν γνώσεις και δεξιότητες που έλαβαν στην Προσκοπική Κίνηση!

Η Γενική Εφορεία, για ακόμα μια χρονιά, προσπαθεί με τις ενέργειές της να βοηθήσει τους νέους και τις νέες που εισάγονται σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας ή της επαγγελματικής εκπαίδευσης άλλης πόλης από αυτήν της μόνιμης διαμονής τους, διευκολύνοντας την προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες στη ζωή τους με την υποστήριξη που μπορεί να παρέχει το εκάστοτε τοπικό προσκοπικό περιβάλλον. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους νέους και στις νέες που το επιθυμούν, να παραμείνουν στην Κίνηση που αγαπούν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες για ακόμη μεγαλύτερη προσκοπική ανάπτυξη στις αντίστοιχες περιοχές, αποφέροντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον Προσκοπισμό γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους Αρχηγούς Συστημάτων, τους Αρχηγούς Προσκοπικών Δικτύων, τους Αρχηγούς Κοινοτήτων Ανιχνευτών αλλά και τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ατομικά να συμπληρώσουν ως την 30η Σεπτεμβρίου 2019 την ηλεκτρονική φόρμα επιτυχόντων που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://bit.ly/2kMtExa και παρακαλούμε τους Περιφερειακούς Εφόρους να συντονίσουν τη διαδικασία αυτή και να μεριμνήσουν για την όσο το δυνατόν πληρέστερη καταγραφή.

Στη συνέχεια θα αποσταλεί συγχαρητήρια επιστολή και αναμνηστικός έπαινος σε κάθε επιτυχόντα/ούσα, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των στοιχείων, θα αποσταλεί στους Περιφερειακούς Εφόρους η κατάσταση των νέων που μετακινήθηκαν στην περιοχή ευθύνης τους.

Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Βοηθό Γενικό Έφορο για το Ανθρώπινο Δυναμικό κ. Δημήτρη Μανίκη (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932579472, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Με την ευκαιρία αυτή, είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε όλους τους νέους και τις νέες που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, να μην παραιτηθούν από την προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αλλά να συνεχίσουν με αμείωτη θέληση και αποφασιστικότητα τις προσπάθειές τους για την επίτευξη των στόχων που θα επιλέξουν στη ζωή τους! Βρίσκονται στο ξεκίνημα μιας μακράς διαδρομής και κάθε επιμέρους αναποδιά αποτελεί εφόδιο για την επόμενη επιτυχία.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…