Ενήλικο Στέλεχος

Οδηγός Λογοτύπου του Σ.Ε.Π. (Brand Manual)

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 15ης Ιανουαρίου 2018, ενέκρινε τον ολοκληρωμένο «Οδηγό Λογοτύπου» (Brand Manual), στα πρότυπα της Παγκόσμιας Οργάνωσης της Προσκοπικής Κίνησης (W.O.S.M.) και άλλων Εθνικών Προσκοπικών Οργανώσεων.

 

Με αφετηρία και έμπνευση από το έντυπο «Η Εικόνα μας», το οποίο εκδόθηκε το 1993, οργανωμένα και καταγεγραμμένα πλέον, διασφαλίζουμε ακόμα πιο δυναμικά το λογότυπό μας αλλά και την ορθή χρήση του σε όλες τις πιθανές εφαρμογές, όπως επιστολές, social media, πινακίδες κ.λπ.

Με σκοπό την ομοιόμορφη προβολή του Σ.Ε.Π., ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα της Προσκοπικής Κίνησης στην κοινωνία, στις Δημόσιες Αρχές και στους συνεργαζόμενους με το Σ.Ε.Π. φορείς, θα πρέπει όλα τα Κλιμάκια να μελετήσουν το συνημμένο έντυπο και να εφαρμόζουν σε κάθε ευκαιρία τα περιεχόμενά του.

Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη στον σχεδιασμό, μπορείτε να απευθύνεστε στην Εφορεία ΔημοσίωνΣχέσεων Γ.Ε. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ή στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (κα Μαρία Μπενά This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Τη δημιουργική επιμέλεια του Οδηγού Λογοτύπου, είχε ο Βαθμοφόρος μας Δημοσθένης Μαθιόπουλος,τον οποίο ευχαριστούμε για την εξαιρετική εργασία.

Toν «Οδηγό Λογοτύπου», μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ: www.sep.org.gr/el/static/logotypa.

Σας θυμίζουμε ότι όλα τα υλικά επικοινωνίας (εγχειρίδια, λογότυπο, επικοινωνιακό υλικό κ.λπ.) μπορείτε να τα αντλείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.sep.org.gr/el/static/eikona-epikoinonia-mme.

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…