Ενήλικο Στέλεχος

Σεμινάριο Αερομοντελισμού Βαθμοφόρων

sem aerom athΣεμινάριο Αερομοντελισμού Βαθμοφόρων
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Εφορεία Αεροπροσκόπων Γ.Ε.
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 18/06/2022 έως 18/06/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Εστία 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ν. Φιλαδελφείας
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 13/06/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Γκουβάς Παναγιώτης


Κόστος Συμμετοχής: 25 €

 

Υπεύθυνος Σεμιναρίου: Γκουβάς Παναγιώτης,

Τόπος : Εστία 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νεάς Φιλαδελεφείας (Γρηγορίου Ξενοπούλου & Δεκελείας),

Ημερομηνίες διεξαγωγής : Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 08.00,

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή στον τόπο διεξαγωγής του Σεμιναρίου

Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης : Ε.Κ.Σ. 3ου Συστήματος Α/Π Ν. Φιλαδελεφείας

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Σεμινάριο έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει στο link https://forms.office.com/r/FL0KNVmUMk και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στο Σεμινάριο θα πρέπει να υποβληθεί η Αίτηση Συμμετοχής του από τον ίδιο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρεβρεθεί και δεν ενημερώση έγκαιρα για την απουσία το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό του Συστήματος (υπεύθυνος για την καταβολή είναι ο αρμόδιος Αρχηγός Συστήματος ή Περιφερειακής Έφορος)

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…