Ενήλικο Στέλεχος

3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών

102079H Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. διοργανώνει την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών, στις 14-15 Μαΐου 2022 στο Στόμιο Αγιάς στα παράλια του νομού Λάρισας: https://maps.app.goo.gl/7euaPhdgwKZdW7Tb7.

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών είναι μία προσπάθεια του Κλάδου Ανιχνευτών, που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της γνωριμίας όλων των Βαθμοφόρων που παίζουν και βιώνουν άμεσα το ανιχνευτικό παιχνίδι αλλά και της επικοινωνίας-στήριξης ενός κοινού οράματος.

Υπενθυμίζεται ότι στη Συνάντηση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Βαθμοφόροι Κοινοτήτων ή Αρχηγοί Συστήματος που ασκούν καθήκοντα Αρχηγού Κοινότητος, καθώς και οι Έφοροι Κλάδου Ανιχνευτών ή Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος των Περιφερειακών Εφορειών, που έχουν υποβάλλει ήδη αιτήσεις και όσοι συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2022.

Κάθε συμμετέχων θα συνδράμει στη δράση το ποσόν των Τριάντα Ευρώ (€ 30,00), το οποίο καλύπτει έξοδα πλήρους διατροφής (βραδινό, πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό), διαμονή (σε camping), προγράμματος και αναμνηστικών.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται σε μορφή google forms στο παρακάτω link:
https://forms.gle/JsPSx1XeDqdt3RvLA

Προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και το φωτοαντίγραφο κατάθεσης ολόκληρου του ποσού συμμετοχής, στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHABANK με ΙΒΑΝ: GR02 0140 3620 3620 0200 2004 878 (στην αιτιολογία πρέπει να αναγραφεί «2kusb3-ΕΠΩΝΥΜΟ»).

Όσοι έχετε ήδη υποβάλει αίτηση και καταθέσει το ποσό στην τράπεζα θα πρέπει να συμπληρώσετε εκ νέου την αίτηση και να στείλετε ένα email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. προκειμένου να σας επιστραφεί η διαφορά χρημάτων.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι Έφοροι Κλάδου Ανιχνευτών και οι Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος όλων των Περιφερειακών Εφορειών θα παραλάβουν ενημερωτικό - διαφημιστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση.

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…