Ενήλικο Στέλεχος

Επιτυχόντες Ανιχνευτές και Ενήλικα Μέλη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

102262

Ξεκινάει για ακόμη μια χρονιά ένα ιδιαίτερο νέο ακαδημαϊκό έτος για όλα τα παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τις Στρατιωτικές Σχολές, τα Κολλέγια και όλες τις βαθμίδες της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Το νέο αυτό ξεκίνημα είναι αποτέλεσμα κόπων και θυσιών τόσο των μαθητών όσο και των οικογενειών τους. Ανοίγονται μπροστά τους νέοι ορίζοντες και νέες ευκαιρίες προόδου και μόρφωσης αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης. Σε αυτή τη πορεία σίγουρα κάποιοι νέοι σπουδαστές θα χρησιμοποιήσουν γνώσεις και δεξιότητες που έλαβαν στην Προσκοπική Κίνηση!

Η Γενική Εφορία εύχεται καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή σας, γεμάτη νέες εμπειρίες, γνώσεις και σχέσεις ζωής. Για ακόμα μία χρονιά συνεχίζει να παρέχει τη βοήθειά της στους νέους και νέες επιτυχόντες που εισάγονται σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας ή της επαγγελματικής εκπαίδευσης άλλης πόλης από αυτήν της μόνιμης διαμονής τους, διευκολύνοντας την προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες της ζωής τους με την υποστήριξη που μπορεί να παρέχει το εκάστοτε τοπικό προσκοπικό περιβάλλον. Επίσης καλεί όλους τους νέους και τις νέες να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην Κίνηση στις πόλεις των σπουδών τους βοηθώντας την ανάπτυξη της Προσκοπικής Κίνησης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους Αρχηγούς Συστημάτων, τους Αρχηγούς Προσκοπικών Δικτύων, τους Αρχηγούς Κοινοτήτων Ανιχνευτών αλλά και τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ατομικά να συμπληρώσουν ως την 2η Οκτωβρίου 2021 την ηλεκτρονική φόρμα επιτυχόντων που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.office.com/r/Dd23RBVGWW και παρακαλούμε τους Περιφερειακούς Εφόρους να συντονίσουν και να ενθαρρύνουν τη διαδικασία αυτή και να μεριμνήσουν για την όσο το δυνατόν πληρέστερη καταγραφή.

Στη συνέχεια θα αποσταλεί συγχαρητήρια επιστολή και αναμνηστικός έπαινος σε κάθε επιτυχόντα/ούσα, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των στοιχείων, θα αποσταλεί στους Περιφερειακούς Εφόρους η κατάσταση των νέων που μετακινήθηκαν στην περιοχή ευθύνης τους.

Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Μόνιμο Βοηθό Γενικό Έφορο κ. Νάσο Ευσταθίου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936117147, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας θα ήθελα να υπογραμμίσω στους/στις νεοεισαχθέντες/νεοεισαχθείσες φοιτητές/τριες και σπουδαστές/σπουδάστριες ότι η συμμετοχή τους στα Προσκοπικά Συστήματα στους τόπους σπουδών τους θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες κοινωνικότητας αλλά και γνωριμίας με αυτούς.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους!

 

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…