Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 21/20: Ανιχνευτικό Εργαστήριο Φωτογραφίας

101600Αγαπητοί Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι,

Στα πλαίσια του προγράμματος της 1ης Κ.Α. Χαϊδαρίου και υπό την ευθύνη του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, έχει προγραμματιστεί Ανιχνευτικό Εργαστήριο Φωτογραφίας.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην εστία του 1ου Συστήματος Χαϊδαρίου (Ρόδου 26, Χαϊδάρι) το Σάββατο 19/9/2020 από τις 10:00’ έως 15:00’.

Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 15 Ανιχνευτές και Ανιχνεύτριες.

Οι συμμετέχοντες Ανιχνευτές και Ανιχνεύτριες καλούνται να έχουν μαζί τους ένα ελαφρύ γεύμα από το σπίτι καθώς και όσοι διαθέτουν φωτογραφική μηχανή τύπου D-SLR παρακαλούνται να την φέρουν στο εργαστήρι.

 

Ο Αρχηγός κάθε Κοινότητας είναι υπεύθυνος για έκδοση και συλλογή υπεύθυνων ατομικών δηλώσεων από τους γονείς, οι οποίοι θα επιτρέπουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο εργαστήρι καθώς επίσης και για τη μεταφορά από και προς τον χώρο διεξαγωγής του Εργαστηρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν μέχρι και την Τετάρτη 16/09/2020, ανά Κοινότητα μέσω των Α.Κ.Α., στην Αρχηγό Κοινότητας Χαϊδαρίου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών

Θα παρακαλούσα για την διευκόλυνση όλων μας, να σεβαστούμε τις προθεσμίες.

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…