Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 16/20: Λειτουργία Κατασκηνώσεων, Μεγάλες Δράσης Υπαίθρου, Μεγάλες Σύνθετες Δράσεις - Ταξίδια

101600Αγαπητοί μου,
Όπως είδη έχετε ενημερωθεί έχουν αρθεί τα περιορίστηκα μέτρα και πλέον έχει επιτραπεί η λειτουργία κατασκηνώσεων Μ.Δ.Υ, Μ.Σ.Δ. – Ταξίδια κάτω από  συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Παράλληλα, μέσω των δράσεων με διανυκτέρευση, μας δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την Προσκοπική χρονιά, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, ή ακόμα και να ξεκινήσουμε την επόμενη, προφέροντας στα παιδιά εμπειρίες και βιώματα στην ύπαιθρο.

Η Περιφέρειά μας προκειμένου να σταθεί αρωγός στο έργο και στην προσπάθεια των Προσκοπικών Συστημάτων, έχει αποφασίσει την διάθεση των Προσκοπικών μας Κέντρων χωρίς επιβάρυνση σε όσα τμήματα επιθυμούν να πραγματοποιήσουν δράσεις έως και δύο διανυκτερεύσεων αλλά και μικρότερή οικονομική ενίσχυση σε αυτά, σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κατασκηνώσεων Μ.Δ.Υ, Μ.Σ.Δ. – Ταξίδια.

Σας επισυνάπτω την Εγκύκλιο 8/ 22.06.20 την Ανακοίνωση 72/20 της Γ.Ε. καθώς και έντυπο διευκρινήσεων σχετικά με τα πλαίσιο λειτουργίας Κατασκηνώσεων, Μεγάλων Δράσεων Υπαίθρου και Μεγάλων Σύνθετων Δράσεων - Ταξιδιών

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…