Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 7/20: Προγραμματισμός Οικονομικού Ελέγχου χρήσης 2019

101600Αγαπητοί Αρχηγοί,
Το έτος που πέρασε μας άφησε πίσω μας γλυκές αναμνήσεις και συναισθήματα μέσα από έντονες προσκοπικές δραστηριότητες. Είμαι πεπεισμένος ότι το 2020, με την συμβολή όλων μας, θα είναι ακόμα μία πετυχημένη προσκοπική χρονιά.

Το 2019 εκτός από αναμνήσεις μας άφησε και μερικές υποχρεώσεις και μία από αυτές είναι οι οικονομικοί έλεγχοι των Προσκοπικών Κλιμακίων της Περιφέρειάς μας.

 

Φέτος οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην έδρα των προσκοπικών κλιμακίων. Η ημέρα και ώρα της συνάντησης θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση του Αρχηγού του Κλιμακίου (αφού
προηγούμενος έχει έρθει σε συνεννόηση με την Ε.Κ.Σ. του ή κατά περίπτωση η Ε.Π.Π. με τον Υπαρχηγό Οικονομικών της) με τον Ταμεία της Ε.Κ.Σ. της Π.Ε. κ. Παναγιώτη Μιχελή, του οποίου το τηλέφωνο είναι 690.61.34.536 .

Οι έλεγχοι θα αρχίσουν την 27/02/20 και έως τις 15/03/20 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί.

Ο προγραμματισμός των συναντήσεων θα πρέπει να έχει διευθετηθεί έως τις 26/02/20 όπου και θα προκύψει νέα ανακοίνωση με την ανάρτηση του προγραμματισμού.

Στον έλεγχο υποχρεούται να βρίσκεται ο Ταμίας της Ε.Κ.Σ. ή ο Υπαρχηγός Οικονομικών της Ε.Π.Π. που ελέγχεται, ο Προέδρου της Ε.Κ.Σ. και κατά περίπτωση αν υπάρχει ανάγκη και ο Αρχηγός Κλιμακίου. Καλό θα ήταν οι ταμίες να έχουν μαζί του τους κωδικούς εισόδου στο e-finance.

Μαζί με την παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτεται και το φύλλο ελέγχου που προσδιορίζει τα πλαίσια του ελέγχου.
Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση, συμβουλή ή ότι δίπορτε άλλο σας απασχολεί και πριν τον έλεγχο της Ε.Κ.Σ. μπορείτε να απευθυνθείτε στον Έφορο Οικονομικών της Περιφέρειάς μας κ. Δημήτρης Μοίρας στο τηλέφωνο 694.89.47.451 ή ακόμα και στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Θα παρακαλούσα για την διευκόλυνση όλων μας, να σεβαστούμε τις προθεσμίες.

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…