Ενήλικο Στέλεχος

Οι Πρόσκοποι της Δυτικής Αττικής στον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλο

peda20200211 1Τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο, επισκέφθηκε στο γραφείο του, το μεσημέρι της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2020, ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Αττικής, κ. Παναγιώτης Γκουβάς, συνοδευόμενος από τον Έφορο αρμόδιο για θέματα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο.

Ο κ. Γκουβάς, ενημέρωσε τον κ. Κοσμόπουλο, για τις δραστηριότητες και το έργο των Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Αττικής (τα όρια της οποίας εκτείνονται από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τα Μέγαρα) καθώς και για θέματα που απασχολούν τους Προσκόπους της Δυτικής Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κοσμόπουλος, έδειξε αυξημένο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες των Προσκόπων και διαβεβαίωσε τον Περιφερειακό Έφορο κ. Γκουβά, ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα κοντά στους Προσκόπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κοσμόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος της Ενώσεως Παλαιών Προσκόπων του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέας Περάμου Αττικής.

Στη συνέχεια ο Περιφερειακός Έφορος κ. Παναγιώτης Γκουβάς έδωσε στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοσμόπουλο, ως αναμνηστικά δώρα, το σήμα της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Αττικής σε ξύλινη πυρογραφία, το επετειακό μαντήλι των 110 ετών από την ίδρυση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (1910 – 2020) και τον επετειακό κρίκο των 50 ετών των Προσκόπων της Δυτικής Αττικής (1969 – 2019).

Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις γνωριμίας, του Περιφερειακού Εφόρου κ. Παναγιώτη Γκουβά, με τις δημοτικές και εκκλησιαστικές Αρχές της Δυτικής Αττικής, θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

peda20200211 1 peda20200211 2

peda20200211 3

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…