Ενήλικο Στέλεχος

37ο Συνέδριο Βαθμοφόρων Δυτικής Αττικής

 

ΠΥ.ΒΑ., 10/07/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16/ 19

ΠΡΟΣ : Όλους τους Βαθμοφόρους της Δυτικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Γενικό Έφορο, Β/Γενικό Έφορο, Ε.Κ.Σ., Ε.Π.Π. Δυτικής Αττικής

ΘΕΜΑ: 37ο Συνέδριο Βαθμοφόρων Δυτικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Σε εφαρμογή του Κανονισμού Διοίκησης - Οργάνωση και Λειτουργία Σ.Ε.Π., η Περιφέρειά μας θα συγκαλέσει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 το 37ο Συνέδριο Βαθμοφόρων Δυτικής Αττικής.
Στόχος μας είναι η υλοποίηση του Συνεδρίου να πραγματοποιηθεί κυρίως από Βαθμοφόρους Τμημάτων.
Ο κάθε Βαθμοφόρος που θέλει να συμμετέχει στην οργάνωση του Συνεδρίου θα πρέπει έως της 16 Αυγούστου να δηλώσει συμμετοχή σε έναν από τους τέσσερεις πυλώνες του Συνεδρίου, οι οποίοι είναι:

Προγράμματος

Γραμματείας

Οικονομικής Διαχείρισης

Χώρου

Δηλώσεις συμμετοχής στην οργάνωση του Συνεδρίου, μπορείτε να καταθέσετε από αυτή την στιγμή στον σύνδεσμο: http://www.peda.gr/index.php/rank/conferences/aitisi-symmetoxis-37o-synedrio, ή με mail, συμπληρώνοντας την συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής.
Επιπλέων, όποιος επιθυμεί να εμπλουτίσει το θεματολόγιο του Συνεδρίου ή το κομμάτι του ελεύθερου βήματος, θα μπορεί να στείλει την πρότασή του έως τις 31 Αυγούστου στο e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

Το τελικό θεματολόγιο του Συνεδρίου, ο Τόπος, το Κόστος καθώς και άλλες λεπτομέρειες, θα γίνουν γνωστά με άλλη Ανακοίνωση της Περιφέρειάς μας.
Για την Οργάνωση του Συνεδρίου, ορίζεται Συντονιστής ο Αναπληρωτής Έφορος Διοίκησης της Περιφέρειας μας, ο κ. Θανάσης Χ. Πλαστράς.
Παρακαλούνται οι Α.Σ. να ενημερώσουν έγκαιρα τους Βαθμοφόρους των Συστημάτων τους, να τους ενθαρρύνουν και να διευκολύνουν την συμμετοχή τους.


Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

 

Παναγιώτης Γκουβάς
Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…