Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 01/19: Μήνυμα Περιφερειακού Εφόρου

 

ΠΥ.ΒΑ., 20/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01/ 19

ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Αττικής

ΘΕΜΑ: Μήνυμα Περιφερειακού Εφόρου

Αγαπητοί μου,

Εκ μέρους του Επιτελείου της Περιφέρειάς μας, απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε όλα τα Λυκόπουλα, τους Πρόσκοπους, τους Ανιχνευτές, τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου, τους Βαθμοφόρους, τα μέλη των Ε.Κ.Σ. και τα μέλη των Ε.Π.Π., που αποτελούν την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής.

Εσείς τα παιδιά, οι έφηβοι, οι νέοι κι οι νέες στα Συστήματα, είσαστε οι πρωταγωνιστές στο προσκοπικό παιχνίδι της χρονιάς. Ένα παιχνίδι γεμάτο προσπάθεια, δράση, εμπειρίες, επιτυχίες αλλά ίσως και προσωρινές αποτυχίες, που μας οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα ενός καλύτερου κόσμου, στην ειρήνη, την φιλία, στην κοινή προσπάθεια όλων, μικρών και μεγάλων, να χτίσουμε έναν κόσμο αδελφωμένο. Δίπλα σας, είναι οι Βαθμοφόροι σας, που θα σας δείξουν τον δρόμο, ως καλοί φίλοι και συμπαραστάτες, ως μεγάλοι αδελφοί. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς τους Βαθμοφόρους, για το ζήλο που επιδεικνύετε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε προσκοπικό Σύστημα, κάθε Σαββατοκύριακο, προς την κατεύθυνση αυτή. Ευχαριστώ επίσης όλους εκείνους που μεριμνούν για την υποστήριξη του προσκοπικού παιχνιδιού, τις Ε.Κ.Σ. κάθε κλιμακίου, που είναι ο συνδετικός κρίκος του Προσκοπισμού με την κοινωνία και που με την συμπαράστασή τους συμβάλουν στην υλοποίηση του προσκοπικού παιχνιδιού, καθώς επίσης και τις Ε.Π.Π., που προσφέρουν την βοήθεια και την υποστήριξή τους όπου τους ζητηθεί, σε κάθε επίπεδο.

Είμαι βέβαιος, ότι ο κάθε Βαθμοφόρος, δηλαδή ο καθένας από εμάς, κάνει ότι μπορεί για τα παιδιά, τους εφήβους, τους νέους και τις νέες μας. Όμως υπάρχει πάντα εκείνο το κάτι παραπάνω που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να είμαστε ακόμη καλύτεροι Βαθμοφόροι στη δύσκολη κοινωνία μας. Το Επιτελείο της Περιφέρειάς μας, ως οργανωμένο σύνολο Βαθμοφόρων, θα πράξει ότι είναι δυνατόν, για να ενισχύσει τις προσπάθειες αυτές σε συλλογικό επίπεδο, τη νέα χρονιά που ήρθε.

Εύχομαι σε όλους μας, καλό προσκοπικό παιχνίδι!

 

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς, 

Παναγιώτης Γκουβάς 
Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…