Ενήλικο Στέλεχος

Εκδρομή Πρότυπης Ομάδας

Αγαπητά Στελέχη Ομάδων και Βαθμοφόροι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφέρειάς μας θα πραγματοποιήσει Εκδρομή Πρότυπης Ομάδας.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 στον Άγιο Σαράντη των Μεγάρων, ο οποία βρίσκεται μόλις είναι μόλις 10 χιλιόμετρα από την πόλη των Μεγάρων.

 

Το ποσό συμμετοχής για τη δράση έχει οριστεί στα 15€. Στο ποσό περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης (με πούλμαν) αναμνηστικό και μέρος της διατροφής μας.

Στην παρούσα επιστολή επισυνάπτεται δήλωση συμμετοχής η οποία θα πρέπει να επιστραφεί υπογεγραμμένη από τον γονέα έως στις 12 Νοεμβρίου 2018 στην Εστία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Περιστερίου, στην «Ευαγγελίστρια» και ώρα 18:30’ - 20:00’.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το Αρχηγό της Εκδρομής τον κ. Πλάτωνα Αθανασιάδη στο τηλέφωνο : 6976642292

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις προθεσμίες καλύτερη διοργάνωση της Δράσης.

 

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

 

Παναγιώτης Γκουβάς
Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…