Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 16/23: Ανιχνευτικό εργαστήριο

sem aerom athΑγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Κ.Α. του 1ου Ν/Π Μεγάρων και σε συνεννόηση με την Εφορεία του Κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, προγραμματίζεται:

Ανιχνευτικό Εργαστήριο Αεροπλοΐας. 

Το Ανιχνευτικό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο ‘‘Δελαπόρτα’’ στην Πάχη Μεγάρων & στην Εστία του 1ου Συστήματος Ν/Π Μεγάρων (Άλσος Θεογνιδος) την Παρασκευή 27/10/2023 από τις 08:30 έως 16:30.  Όλοι οι συμμετέχοντες Ανιχνευτές και Ανιχνεύτριες θα πρέπει να βρίσκονται στην Εστία του 1ου Συστήματος Ν/Π Μεγάρων με πλήρη προσκοπική στολή, στις 08:00. 

Η μετακίνηση από την εστία του 1ου Ν/Π Μεγάρων έως το Στρατόπεδο Δελαπόρτα στη Πάχη Μεγάρων, θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν.

Περιγραφή Εργαστηρίου:

Το συγκεκριμένο Ανιχνευτικό Εργαστήρι, θα καλύψει τέσσερις ενότητες που σχετίζονται με την αεροπλοΐα.

Α)  Θεωρία πτήσης και λειτουργία αεροσκάφους

Β)  Αεροπορικές επικοινωνίες

Γ) Κανόνες αεροδρομίου

Δ) Κανόνες εναέριας κυκλοφορίας

Το εργαστήριο θα διαρκέσει συνολικά, οκτώ ώρες, εκ των οποίων οι τέσερις θα είναι πάνω στον εξομοιωτή πτήσης & τις αεροπορικές επικοινωνίες τα οποία θα γίνουν εντός του αεροδρομίου.

Ειδικός συνεργάτης:

Την επαγγελματική προσέγγιση θα δώσουν δύο (2) ειδικοί συνεργάτες,

  • Βάιος Κώδωνας:  Ιπτάμενος Μηχανικός με εξειδίκευση στα ηλεκτρονικά των ελικοπτέρων.
  • Παναγιώτης Γκουβάς:  Ιπτάμενος Μηχανικός αεροσκάφους

Κόστος συμμετοχής: 5.00€

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα (θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας)

Τόπος Εργαστηρίου:  Στρατιωτικό αεροδρόμιο ‘‘Δελαπόρτα’’ στην Πάχη Μεγάρων και στην Εστία του 1ου Συστήματος Ν/Π Μεγάρων (Άλσος Θεογνιδος)

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής -με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email- των Ανιχνευτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Ανιχνευτικό Εργαστήριο, θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά από τον Αρχηγό της Κοινότητας, στα παρακάτω email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  εώς τις 23 / 10 / 2023. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του εργαστηρίου, και Αρχηγό Κοινότητας 1ου Ν/Π Μεγάρων, κ. Παναγιώτη Γκουβά,  (6945939992), ή στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών ΠΕ Δυτικής Αττικής κ. Θεοχάρη Γιώργο (6972978054)

 

Καλή ανιχνευτική δουλειά!

 

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Μάρρας

Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…