Ενήλικο Στέλεχος

Ανάδειξη Α.Σ. 1ου Σ N/Π Μεγάρων

101600Αγαπητοί μου,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 11/2023, σας καλώ την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20:00- 21:30 να συμμετέχετε στην διαδικασία Ανάδειξης Αρχηγού Συστήματος.

Η Διαδικασία Ανάδειξης θα πραγματοποιηθεί στην Εστία του Συστήματος. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τον Περιφερικό Έφορο κ. Παναγιώτη Μάρρα ή κάποιο Έφορο της Περιφέρειας μας.

Υποψήφιος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σωτηρίου

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Διοίκησης του Σ.Ε.Π., δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία ανάδειξης έχουν οι Βαθμοφόροι του 1ου Σ Ν/Π Μεγάρων με εντολή Διοίκησης και συνολική θητεία τουλάχιστον οχτώ (8) μηνών στο συγκεκριμένο Σύστημα, τους τελευταίους 12 μήνες.

Προκειμένου ο Βαθμοφόρος να μπορέσει να συμμετάσχει στη διαδικασία Ανάδειξης, η Εντολή Διοίκησής του πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν την πραγματοποίησή της. Ήτοι, έως τις 04/10/2023. Ως ημερομηνία έκδοσης της Εντολής Διοίκησης του Βαθμοφόρου θεωρείται η ημερομηνία της έγκρισης του προϊστάμενου Εφόρου στο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Σ.Ε.Π.(e-sep).

 

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Μάρρας
Περιφερειακός Έφορος

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…