Ενήλικο Στέλεχος

Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Ελευσίνα

elefsina2023Μια ακόμη πρόκληση για την Περιφέρεια μας,
Μια ακόμη ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να συνεργαστούμε, να αποδείξουμε πόσα μπορεί να καταφέρει η Μεγάλη παρέα των Προσκόπων της Δυτικής Αττικής.

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης ταξιδεύει και το 2023 φτάνει στην Ελευσίνα.

Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της διοργάνωσης που ζήτησε την βοήθεια των Προσκόπων για την διεξαγωγή της Τελετής έναρξης το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.

Την καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό στην Πόλη μας και συναντιόμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να υποδεχτούμε τους επισκέπτες της.

Ορισμένες πληροφορίες
• Οι χώροι που θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις της Τελετής βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Ελευσίνας και συγκεκριμένα θα εκτείνονται από το Παλαιό Ελαιουργείο έως και το εργοστάσιο ΙΡΙΣ.
Επίσης θα χρησιμοποιηθεί κι ένας τουλάχιστον χώρος εκτός της παραλιακής ζώνης και συγκεκριμένα η Πλατεία Ηρώων.

• Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτούς κυρίως χώρους με συμμετοχή κοινού που μπορεί να ανέλθει σε περίπου 8.500 θεατές (μιλώντας μόνο για την παραλιακή ζώνη και μην υπολογίζοντας κοινό που μπορεί να κινείται σε άλλους χώρους της πόλης. Μεταξύ άλλων στην έναρξη θα παρευρεθούν επίσημοι προσκεκλημένοι , όπως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, προσωπικότητες της χώρας και του εξωτερικού.

Η δική μας συμμετοχή και συμβολή θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης και αφορά κυρίως σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης του κοινού που θα παρακολουθήσει την Τελετή Έναρξης.
Για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις πάρα πάνω ανάγκες θα χρειαστεί η παρουσία τουλάχιστον 100 Ενηλίκων Στελεχών της Περιφέρειας μας.
Σας καλώ λοιπόν να γίνετε μέλη της μεγάλης γιορτής , συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα συμμετοχής έως τις 20 Δεκεμβρίου 2022. (https://www.peda.gr/index.php/dilosi-symmetoxis-sti-teleti-enarksis)

 


Περιφερειακός Έφορος

 

Παναγιώτης Μάρρας

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…