Σύστημα Ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger

messanger

Με το Messenger μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και να μιλάτε σε πραγματικό χρόνο, με συνομιλία μέσω βίντεο.* Επιπλέον, με το Messenger μπορείτε να βλέπετε τις δραστηριότητες των φίλων σας σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

  


 

Προσθήκη Επαφής στην Ομάδα Συνομιλιών

 • Γονική Κατηγορία: Ηλεκρονικές Υπηρεσίες

Αφού προσθέσετε άτομα στη λίστα επαφών σας για συνομιλίες, μπορείτε να τα οργανώσετε σε ομάδες.

 

Πώς μπορώ να προσθέσω κάποιον σε μια ομάδα συνομιλίας;

 1. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε άτομο στη λίστα επαφών σας για συνομιλίες και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης για να τα μετακινήσετε στην ομάδα που θέλετε να προστεθούν.

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

 • Μπορείτε να συνομιλείτε μόνο με άτομα που υπάρχουν στη λίστα επαφών σας.
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε ένα άτομο σε μια ομάδα συνομιλίας, πρέπει να το προσθέσετε πρώτα στη λίστα επαφών σας.

 

Συνομιλία στην εφαρμογή Web του Outlook

 • Γονική Κατηγορία: Ηλεκρονικές Υπηρεσίες

Αυτό το θέμα, παρουσιάζει τον τρόπο συνομιλίας στο Outlook Web App. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Λίστα επαφών στο Outlook Web App για να συνομιλήσετε με φίλους και συνεργάτες, όπως ακριβώς θα χρησιμοποιούσατε το MSN Messenger, το Office Communicator ή οποιαδήποτε υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

 • Η χρωματιστή τελεία δίπλα στο όνομά σας, στο επάνω μέρος του παραθύρου Outlook Web App υποδηλώνει τη διαθεσιμότητά σας. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος, δίπλα στην τελεία, για να αλλάξετε την κατάστασή της διαθεσιμότητάς σας ή να αποσυνδεθείτε από το IM.
 • Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τη Λίστα επαφών, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας και να κάνετε κλικ στην επιλογή Σύνδεση. Εάν δεν θέλετε να πληκτρολογείτε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης για συνομιλίες κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, επιλέξτε Απομνημόνευση κωδικού πρόσβασης.
 • Η Λίστα επαφών που χρησιμοποιείτε για συνομιλίες είναι διαφορετική από το φάκελο "Επαφές", ο οποίος χρησιμοποιείται για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με άτομα και ομάδες.
 • Εάν συνδέεστε στο γραμματοκιβώτιό σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης Web στην τοποθεσία outlook.com στο Web, χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Live του Outlook, και μπορείτε να συνομιλήσετε με οποιονδήποτε χρησιμοποιεί συνομιλία στα Hotmail, MSN, Windows Live, AOL ή Yahoo!.
 • Αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Live του Outlook, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις επαφές συνομιλίας και μέσω του Windows Live Messenger.
 • Εάν συνδέεστε στο γραμματοκιβώτιό σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης Web και στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου εμφανίζεται η ένδειξη Outlook Web App, πραγματοποιείτε πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο το οποίο διαχειρίζεται τοπικός διαχειριστής και ενδέχεται να υπάρχει περιορισμός έτσι ώστε να συνομιλείτε μόνο με τους χρήστες στον οργανισμό σας. Αν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Office Communicator, εκτός του Outlook Web App, για να διαχειρίζεστε τις επαφές συνομιλίας σας.

 

Συνομιλία με μια επαφή

 • Γονική Κατηγορία: Ηλεκρονικές Υπηρεσίες

Πριν προσθέσετε άτομα στη λίστα επαφών σας, μπορείτε να συνομιλήσετε με αυτά χρησιμοποιώντας το Outlook Web App.

 

Πώς μπορώ να ξεκινήσω μια συνομιλία;

 1. Κάντε διπλό κλικ σε κάποιο όνομα στη λίστα επαφών για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με το συγκεκριμένο άτομο.
 2. Εισαγάγετε το μήνυμά σας στο κάτω μέρος του παραθύρου που ανοίγει και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή.
 3. Το μήνυμά σας και η απαντήσεις της επαφής σας εμφανίζονται στον χώρο που είναι στο άνω μέρος του παραθύρου του μηνύματος.

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Αφού προσθέσετε κάποιον στη λίστα επαφών, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί του μέσω οποιουδήποτε μηνύματος στείλει κάνοντας δεξί κλικ στον όνομά του και επιλέγοντας Συνομιλία.

Αν κάποιος από τη λίστα επαφών σας θέλει να συνομιλήσει μαζί σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Outlook Web App, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα παράθυρο με το μήνυμά του. Για να απαντήσετε, εισαγάγετε τις απαντήσεις σας στο κάτω μέρος του παραθύρου του μηνύματος και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή.

Για να αποθηκεύσετε μια συνομιλία Outlook Web App :

 1. Τονίστε τα περιεχόμενα του παραθύρου συνομιλίας για να τα επιλέξετε.
 2. Πατήστε CTRL+C για να αντιγράψετε τα περιεχόμενα.
 3. Ανοίξτε ένα νέο έγγραφο χρησιμοποιώντας Word ή Σημειωματάριο, επικολλήστε τη συνομιλία σας σε αυτό και στη συνέχεια αποθηκεύστε το έγγραφο.


 Προσθήκη ατόμου στη λίστα επαφών για συνομιλίες

 • Γονική Κατηγορία: Ηλεκρονικές Υπηρεσίες

Προκειμένου να μπορέσετε να συνομιλήσετε με κάποιο άτομο χρησιμοποιώντας το Outlook Web App, πρέπει να το προσθέσετε στη Λίστα επαφών σας.

 

Πώς μπορώ να προσθέσω κάποιον στη λίστα επαφών μου;

 1. Κάντε δεξιό κλικ οπουδήποτε στη Λίστα επαφών και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία > Δημιουργία επαφής. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία, στο κάτω μέρος του στοιχείου Λίστα επαφών, για να ζητήσετε από κάποιον να σας προσθέσει ως Επαφή.
 2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων (συνομιλίας) της νέας επαφής ή κάντε κλικ στο εικονίδιο του βιβλίου διευθύνσεων για να την επιλέξετε από το κοινόχρηστο βιβλίο διευθύνσεων.
 3. Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα για τη νέα επαφή (προαιρετικό).
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσκληση.

Η νέα επαφή εμφανίζεται αμέσως στη λίστα επαφών σας. Όταν αποδεχτούν την πρόσκληση θα προστεθείτε στη λίστα επαφών τους.

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Μπορείτε να συνομιλείτε μόνο με άτομα που υπάρχουν στη Λίστα επαφών σας.

Εάν συνδέεστε στο γραμματοκιβώτιό σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης Web στην τοποθεσία Web του outlook.com, χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Outlook Live. Εάν συνδέεστε στο γραμματοκιβώτιό σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης Web και στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου εμφανίζεται η ένδειξη Outlook Web App, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο το οποίο διαχειρίζεται τοπικός διαχειριστής. Εάν συνδέεστε μέσω του Outlook.com, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί διεύθυνση Hotmail, MSN, Windows Live, AOL ή Yahoo! μπορεί να προστεθεί ως επαφή συνομιλίας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τομέα (το μέρος της διεύθυνσης μετά το σύμβολο (@)) ο οποίος φιλοξενείται από το Windows Live. Εάν αποκτάτε πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο το οποίο διαχειρίζεται τοπικός διαχειριστής, ενδέχεται να περιορίζεστε στους χρήστες που περιλαμβάνονται στο κοινόχρηστο βιβλίο διευθύνσεών σας.

Παρακάτω παρουσιάζονται άλλοι τρόποι προσθήκης ατόμων στη Λίστα επαφών σας:

 • Κάντε δεξιό κλικ στον αποστολέα ή στους παραλήπτες ενός μηνύματος και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στη λίστα επαφών άμεσων μηνυμάτων.
 • Αναζητήστε κάποιον στο κοινόχρηστο βιβλίο διευθύνσεων ή στο φάκελο "Επαφές" και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στη λίστα επαφών άμεσων μηνυμάτων από το παράθυρο ανάγνωσης.
 • Το πλαίσιο Διεύθυνση IM στα στοιχεία του φακέλου "Επαφές" δεν συνδέεται με τη λίστα επαφών για συνομιλίες. Τυχόν προσθήκη της διεύθυνσης IM μιας επαφής σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προσθέσει την επαφή στη λίστα επαφών για συνομιλίες.

 

Κατάργηση ενός ατόμου από τη λίστα επαφών για συνομιλίες

 • Γονική Κατηγορία: Ηλεκρονικές Υπηρεσίες

Μπορείτε να καταργήσετε άτομα από τη λίστα επαφών για συνομιλίες.


Πώς μπορώ να καταργήσω κάποιον από τη λίστα επαφών μου;

Κάντε δεξί κλικ στο όνομα του ατόμου και κατόπιν κάντε κλικ στις επιλογές Κατάργηση > Κατάργηση από τη λίστα επαφών IM.

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

 • Αν δεν θέλετε κάποιος από τη λίστα επαφών σας να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας αλλά δεν θέλετε να τον καταργήσετε, μπορείτε να τον αποκλείσετε. Όταν αποκλείετε μια επαφή, θα μπορείτε να βλέπετε την κατάστασή της αλλά δεν θα βλέπει τη δική σας και δεν θα μπορείτε να συνομιλείτε.
  • Για να αποκλείσετε μια επαφή, κάντε δεξί κλικ στο όνομα στη λίστα επαφών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός.
 • Αν η επαφή είναι σε κάποια ομάδα εκτός της ομάδας Άλλες επαφές, θα δείτε επίσης μια επιλογή για κατάργησή της από την ομάδα. Όταν καταργείτε μια επαφή από κάποια ομάδα μετακινείται στην ομάδα Άλλες επαφές. Αν τις καταργήσετε από τη λίστα επαφών, τότε θα καταργηθούν πλήρως.
 • Μπορείτε επίσης να καταργήσετε μια επαφή αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το Windows Live Messenger.

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…