Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής, με την συμπαράσταση και τη συνεργασία της Microsoft Ελλάς, δημιούργησε ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την επικοινωνία, την αποθήκευση και την συνεργασία που προσφέρονται στο σύνολο του προσκοπικού δικτύου της περιφέρειάς μας και όχι μόνο. Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών το ονομάσαμε Προσκοπικό Email.

 

Τι είναι το Προσκοπικό μου Email

Το MyMail @ peda.gr παρέχει στο σύνολο των προσκόπων (λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, βαθμοφόροι, μέλη του δικτύου, κλπ) ένα δωρεάν λογαριασμό email 50GB εφ’ όρου ζωής, διαδικτυακό αποθηκευτικό χώρο 15GB, τη δυνατότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών, τον προγραμματισμό γεγονότων, τη δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων (instant messaging) και πολλά άλλα!

 Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στην υπηρεσία

 

 


 

 

Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (Outlook)

outlookΕίναι η βελτιστοποιημένη και επαγγελματική εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρόμοιο με αυτό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο χώρο εργασίας σας.

Για το λόγο αυτό έχετε στη διάθεσή σας 50 GB αποθηκευτικό χώρο για τα εισερχόμενα μηνύματά σας, υποστήριξη μέχρι 50 MB για τα συνημμένα αρχεία.

Υποστήριξη όλων των ευρέως χρησιμοποιούμενων φυλλομετρητών τόσο για το PC όσο και το Mac και περιλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη για το Safari, Firefox και Internet Explorer.

Επιπλέον πολλές δυνατότητες, όπως βιβλίο διευθύνσεων, ημερολόγιο, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (instant messaging).

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στην υπηρεσία

 


 

Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

settings

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε οδηγίες για την ρύθμιση των εφαρμογών διαχείρισης ηλεκτρονικών μηνυμάτων (Email clients).

Έχουμε προσπαθήσει να καλύψουμε όλες τις πιθανές εφαρμογές σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

 


 

Σύστημα Ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger

messanger

Με το Messenger μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και να μιλάτε σε πραγματικό χρόνο, με συνομιλία μέσω βίντεο.* Επιπλέον, με το Messenger μπορείτε να βλέπετε τις δραστηριότητες των φίλων σας σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

  


 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…