Ενήλικο Στέλεχος

  • sl4.jpg
  • sl5.jpg
  • sl9.jpg
  • sl10.jpg
  • sl8.jpg
  • sl11.jpg
  • sl7.jpg
  • sl6.jpg

Εισήγηση - ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

 

Επιτέλους έμειναν μόνο λίγες μέρες για να ζήσουμε και οι νέοι βαθμοφόροι αυτήν την εμπειρία που λέγετε Συνέδριο Βαθμοφόρων Περιφέρειας Δυτικής Αττικής...

Έχοντας ακούσει αρκετά για το τι είναι το συνέδριο, πήρα την απόφαση, να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό μου... δε σας κρύβω μάλιστα ότι είμαι λίγο διστακτικός για την απόφαση μου αυτή, όπως και αρκετοί άλλοι βαθμοφόροι. Όλοι πιστεύω ότι έχουμε ανησυχίες  που μας απασχολούν, απλά φοβόμαστε να μιλήσουμε για να μην παρεξηγηθούμε...

Λοιπόν για να μην πολυλογώ θα μπω στο θέμα μου...

Έχω προβληματιστεί αρκετές φορές, ακούγοντας και φίλους Βαθμοφόρους από άλλα Συστήματα, πως δεν γνωρίζουμε θέματα και αποφάσεις της Περιφέρειας, λόγω μη ενημέρωσης μας από τον προϊστάμενο Έφορο μας, ή Αρχηγό Συστήματος. Σαφώς καταλαβαίνω και κατανοώ, πως όταν έχει συμβεί αυτό, δεν υπάρχει ούτε δόλος αλλά ούτε και σκοπός σε κάτι τέτοιο, αλλά η αιτία είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας, που μπορεί καμιά φορά κάποια πράγματα να μένουν πίσω. Εδώ λοιπόν θέλω να κάνω την εξής πρόταση:

Εάν είναι δυνατό και επιτρέπεται, να ενημερώνονται όλοι οι βαθμοφόροι της Περιφέρειας, για το τι θα συζητηθεί στο συμβούλιο των Εφόρων και Αρχηγών Συστημάτων.

Αυτό κατ' εμέ θα έχει τα εξής θετικά, να προσφέρει σε όλους:

1. Τα αιτήματα της Βάσης, θα έρχονται πιο ολοκληρωμένα και πιο έγκαιρα.

2. Οι «αμελής» Έφοροι και Αρχηγοί Συστημάτων, θα πιέζονται από τους ίδιους τους Βαθμοφόρους τους ώστε να είναι συνεπείς και όχι «ξεχασιάρηδες», όπως επίσης να είναι και παρόντες στα Συμβούλια.

3. Θα είναι όλοι πλέον ενημερωμένοι, για το, πια θέματα έχουν συζητηθεί και γενικότερα τι σχεδιάζει και προς τα πού προσανατολίζεται  το Επιτελείο της Περιφέρειας.

Έχοντας πάντα την πεποίθηση πως όλοι έχουμε κάτι να προσθέσουμε, προκειμένου να ανέβει η Περιφέρεια μας, και χρησιμοποιώντας μια φράση που επανειλημμένα έχει πει ο Περιφερειακός, το : «... στην Περιφέρεια μας, κανείς δεν περισσεύει...» πιστεύω πως πρέπει να έχουμε γνώση, ενημέρωση και άποψη, για όλα τα θέματα που γίνονται γύρω μας.

Αυτά είχα να πω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ ...

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…