Ενήλικο Στέλεχος

staxiΟ Δίας, ο θεός του κεραυνού , παρατηρεί έντονα ότι στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής υπάρχει σε μικρό ποσοστό το φυτό στάχυ.
Έτσι καλεί την θεά Δήμητρα , θεά της γεωργίας, και της αναθέτει να γεμίσει την περιφέρειας με όσα πιο πολλά στάχια μπορεί!
Εκείνη για να τα καταφέρει όμως, καλεί όλα τα επιτελεία της περιφέρειας να συλλέξουν όσα περισσότερα στάχια μπορούν για να την βοηθήσουν να εκπληρώσει την εντολή του Δία .
Τα 3 πρώτα σε κατάταξη επιτελεία που θα συλλέξουν τα περισσότερα στάχια, κερδίζουν από ένα μεγάλο δώρο το κάθε ένα και όλοι οι συμμετέχοντες θα ανταμειφθούν από την θεά Δήμητρα για την βοήθεια και την προσπάθεια τους.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Κάθε επιτελείο αποτελεί μια ομάδα.
  2. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να ολοκληρώσει όσες περισσότερες δοκιμασίες μπορεί, από αυτές που δίνονται και να συλλέξει όσα περισσότερα στάχια μπορεί από την έναρξη του παιχνιδιού 23/01/2022 έως και την λήξη 15/06/2022.
  3. Ένα άτομο από κάθε ομάδα είναι υπεύθυνο να συμπληρώσει την δήλωση συμμετοχής για όλη την ομάδα του .
  4. Για κάθε δοκιμασία που συμπληρώνεται, είναι απαραίτητη η τεκμηρίωση της με φωτογραφία/βίντεο, στην σελίδα της περιφέρειας. ( www.peda.gr -> ΕΝΗΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ -> ΤΟ ΣΤΑΧΥ)
  5. Η γενική κατάταξη των επιτελείων θα ανακοινώνεται ανά 2 εβδομάδες στην σελίδα της περιφέρειας, στο Facebook group «Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» καθώς και στο Instagram account «peda_internal» .
  6. Για απορίες , πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διοργάνωσης στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  7. Οι απονομές σε όλους θα γίνουν στο τέλος του παιχνιδιού, μαζί με ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι.

 

Καλωσόρισες ,
στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι,
στην μεγάλη παρέα της ΠΕΔΑ.
Να θυμάσαι πάντα να χαμογελάς και να διασκεδάσεις την κάθε στιγμή!!!

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…