Ενήλικο Στέλεχος

EmailΕκτύπωσηExport ICS

Δράση

Τίτλος:
41η Συνάντηση Ενηλίκων Στελεχών της Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Αττικής
Πότε:
Σαβ, 30. Σεπτέμβριος 2023, 15:00 - Κυρ, 1. Οκτώβριος 2023
Που:
Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ ΒΑ - Ίλιον, Αττικής
Κατηγορία:
Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Αττικής

Περιγραφή

Με μεγάλη μου χαρά σας προσκαλώ στην 41η Συνάντηση Ενηλίκων Στελεχών της Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Αττικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί 30/9-1/10 στο Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ.ΒΑ.

Θέμα της συνάντησής μας η Ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.

Η δράση μας θα περιλαμβάνει κύκλους κλάδων, κύκλους συζητήσεων, φόρουμ, παρουσιάσεις, παιχνίδια και φυσικά το peda party vol.2 το βράδυ του Σαββάτου.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στη Συνάντηση έχουν τα Ενήλικα Στελέχη των Προσκοπικών Συστημάτων και της Περιφερειακής Εφορείας, οι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Προσκοπικών Κέντρων που υπάγονται στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής, έχουν Εντολή Διοίκησης και έχουν απογραφεί για το έτος 2023-2024. Δικαίωμα συμμετροχής επίσης έχουν όλα τα μέλη ΕΚΣ και ΕΠΠ της Περιφερειακής Εφορείας εφόσον έχουν απογραφεί για το έτος 2023-2024.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στον σύνδεσμο https://peda.gr/index.php/41i-synantisi-enilikon-stelexon-tis-peda:και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 20/9/2023.

Η οικονομική συμμετοχή στη Συνάντηση ορίζεται στα 10€ και περιλαμβάνουν αναμνηστικό, διατροφή και έξοδα Συνάντησης. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 15:00.

Παρακαλώ πριν την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής να έχει προηγηθεί η κατάθεση στο iban GR8101403620362002002011701, Δικαιούχος: ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Αιτιολογία: ΕΠΙΘΕΤΟ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (Alpha Bank). Σε άλλη περίπτωση η οικονομική συμμετοχή θα δοθεί με μετρητά κατά την προσέλευση.

Ας χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δράση για να συναντηθούμε ακόμη μια φορά, να γνωριστούμε καλύτερα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να περάσουμε καλά όπως εμείς ξέρουμε.


Τόπος διεξαγωγής

Location:
Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ ΒΑ - Διαδικτυακός τόπος
Οδός:
Περιβαλοντικό Πάρκο "Α. Τρίτσης"
ΤΚ:
13451
Πόλη:
Ίλιον
Νομός:
Αττικής
Χώρα:
Greece

Περιγραφή

ΠΥ.ΒΑ. - Ίλιον
Περιβαλοντικό Πάρκο "Α. Τρίτσης"
6η Στάση Μενιδίου (Τέρμα οδού Σύμης)

,

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…