Ενήλικο Στέλεχος

EmailΕκτύπωσηExport ICS

Δράση

Τίτλος:
Ασφάλεια και Προστασία Μελών
Πότε:
Κυρ, 4. Δεκέμβριος 2022, 13:30 - 15:30
Που:
Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής - Περιστέρι, Αττικής
Κατηγορίες:
Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Αττικής, Εκπαίδευση

Περιγραφή

Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Δυτικής Αττικής
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 04/12/2022 έως 04/12/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Έδρα ΠΕ Δυτικής Αττικής - Παλιγγενεσίας 69,Περιστέρι)

Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 24/11/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Τσώνη Γεωργία

 

Υπεύθυνος Ενότητας : Τσώνη Γεωργία, 
 
Τόπος : Έδρα ΠΕ Δυτικής Αττικής - Παλιγγενεσίας 69,Περιστέρι)
 
Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής : Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, από τις 13.30 έως τις 15.30  
 
Δικαίωμα συμμετοχής 
Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής (όπου απαιτείται) και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. 
 
Δήλωση συμμετοχής 
Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.
 
Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα "Εκπαίδευση Ενήλικων Μελών", της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..
 
Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.
 
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.


Τόπος διεξαγωγής

Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής
Location:
Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής - Διαδικτυακός τόπος
Οδός:
Παλιγγενεσίας 69
ΤΚ:
12137
Πόλη:
Περιστέρι
Νομός:
Αττικής
Χώρα:
Greece
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…