Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 13/19: Εκδρομή - Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους

ΠΥ.ΒΑ., 26/05/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/ 19

ΠΡΟΣ : Αρχηγούς Ομάδων Προσκόπων & Α.Σ.

ΘΕΜΑ: Εκδρομή - Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους

 

Αγαπητοί μου,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφέρειάς μας, σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματος, διοργανώνει την Εκδρομή - Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους, υλοποιώντας τους ετήσιους στόχους του Κλάδου.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Σάββατο 22/07/19 και ώρα 07:00’ όλες οι εξερευνητικές ομάδες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Κυριακή 23/07/19 και ώρα 18:30’

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Όρος Κιθαιρώνας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣ: Η Επιτροπή Εξερεύνησης της Π.Ε. αποτελείται από τον Έφορο του Κλάδου Προσκόπων της Π.Ε. και τους Αρχηγούς των Ομάδων από τις οποίες θα υπάρχουν συμμετοχές

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για τη συμμετοχή των προσκόπων απαιτείται:

  • να έχουν ολοκληρώσει τις προϋποθέσεις του Κανονισμού
  • οι υποψήφιοι πρόσκοποι Χρυσού Βέλους να έχουν γραφτεί στο Βιβλίο του Κλάδου Προσκόπων της Περιφέρειας, από τους Αρχηγούς τους
  • κάθε Αρχηγός Ομάδας να καταθέσει στην Περιφέρεια αντίγραφο του Μητρώου του υποψηφίου Προσκόπου Χρυσού Βέλους
  • να φτάσει στην Επιτροπή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους η Δήλωση Συμμετοχής που επισυνάπτεται, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Τα Μητρώα των Προσκόπων θα πρέπει την να φτάσουν στην Επιτροπή Εξερεύνησης έως την Τετάρτη 05/06/19 ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ακόμα μπορούν να παραδοθούν και σε φωτοαντίγραφα από τις 19:00 έως τις 21:00 στην Έδρα της Περιφέρειάς μας στον ΠΥ.ΒΑ.

Μετά τον έλεγχο των Μητρώων, θα γίνει γνωστό από την Επιτροπή Εξερεύνησης προς τους Αρχηγούς των Προσκόπων, ποιοι πληρούν τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να κατατεθούν οι δηλώσεις συμμετοχής.

Η προσυνάντηση των συμμετεχόντων για την Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους θα είναι την Κυριακή 16/06/2019 και ώρα 18:00’ στην Έδρα της Περιφέρειάς μας με σκοπό να δοθούν οδηγίες.

Οι παρουσιάσεις των Εξερευνητικών Ομάδων θα είναι την Τετάρτη 26/06/2019 και ώρα 18:00’ στην έδρα της Περιφέρειάς μας.

Η συμμετοχή του κάθε Προσκόπου είναι υποχρεωτική και στα τρία στάδια της διαδικασίας της Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους και απαραίτητη για να για την απονομή του Χρυσού Βέλους.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 5 € και θα καλύψει το κόστος του αναμνηστικού και έξοδα γραμματείας, ενώ το κόστος της Εκδρομής θα καλυφθεί και θα οριστεί από την κάθε Εξερευνητική Ομάδα στην πρώτη συνάντηση (16/06/19).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο Κλάδου Προσκόπων της Περιφέρειάς μας κ. Πλάτωνα Αθανασιάδη στο τηλ 697.66.42.392.

Στους συμμετέχοντες Προσκόπους μας & στο Επιτελείο εύχομαι κάθε επιτυχία!

 

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Γκουβάς
Περιφερειακός Έφορος

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…