Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 06/19: Σύναξη Ενωμοτιών Κλάδου Προσκόπων Περιφέρειας Δυτικής

 

ΠΥ.ΒΑ., 14/03/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06/ 19

ΠΡΟΣ: Προσκόπους, Αρχηγούς Ομάδων Προσκόπων, Α.Σ.

ΘΕΜΑ: Σύναξη Ενωμοτιών Κλάδου Προσκόπων Περιφέρειας Δυτικής Αττικής

 

Αγαπητοί Πρόσκοποι και Βαθμοφόροι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφέρειάς μας θα πραγματοποιήσει τριήμερη Σύναξη Ενωμοτιών το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 20 - 22 Απριλίου 2019.

Η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί στο Προσκοπικό Κέντρο του Άγιου Ανδρέα Αττικής.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι Πρόσκοποί μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με Προσκόπους από άλλες περιοχές της Περιφέρειάς μας, να παίξουν πολλά παιχνίδια, να αποκτήσουν καινούργιες Προσκοπικές εμπειρίες, και το σημαντικότερο να ζήσουν Ενωμοτιακά.

Το ποσό της συμμετοχής για τη Σύναξη έχει οριστεί στα 40 €. Στο ποσό περιλαμβάνεται η μετακίνηση των Προσκόπων με πούλμαν, η διατροφή, η διαμονή, το αναμνηστικό, καθώς και τα έξοδα προγράμματος.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από τους γονείς, μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό των συμμετοχών, θα συγκεντρωθούν από τους Αρχηγούς των Ομάδων, έως την Δευτέρα 25/03/2019

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής:

α) επιστρέφεται το σύνολο των καταβεβλημένων χρημάτων, όταν η ακύρωση γίνει 15 ημέρες πριν από την έναρξη της Σύναξης.

β) επιστρέφεται το 50% των χρημάτων της συμμετοχής, όταν η ακύρωση γίνει 10-14 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης της Σύναξης.

γ) για διαχειριστικούς λόγους λειτουργίας της, θα επιστραφεί το υπολειπόμενο ποσό των αγορών της δράσης, εάν και εφόσον υπάρχει, όταν η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από 9 ημέρες πριν από την έναρξη της Σύναξης.

Με την Ανακοίνωση, επισυνάπτεται η Δήλωση Συμμετοχής Προσκόπου. Η ομάδα εργασίας του Κλάδου Προσκόπων έχει ήδη εκδώσει και θα λάβει ξεχωριστά η κάθε Ενωμοτία, τον Ενωμοτιακό φάκελο με τα εφόδια της Ενωμοτίας και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες που αφορούν την Ενωμοτία.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη μετακίνηση θα ανακοινωθούν αργότερα από τα Αρχηγεία των Ομάδων.

Σας περιμένουμε όλους για άλλη μια φορά στο αντάμωμα όλων των προσκόπων της Δυτικής Αττικής, για να ζήσουμε όλοι μαζί ένα αξέχαστο τριήμερο.

 

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Γκουβάς
Περιφερειακός Έφορος

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…