Ενήλικο Στέλεχος

Ανακοίνωση 02/19: Προγραμματισμός Οικονομικού Ελέγχου χρήσης 2018

 

ΠΥ.ΒΑ., 21/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02/ 19

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς Συστημάτων, Αρχηγούς Π.Κ. και Αρχηγούς Ε.Π.Π.

ΚΟΙΝ.: Υπαρχηγούς Συστημάτων, Υπαρχηγούς Οικονομικών Ε.Π.Π. και Ε.Κ.Σ. Κλιμακίων

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ανακοίνωση 98/18 Γ.Ε.

 

ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός Οικονομικού Ελέγχου χρήσης 2018

 

Αγαπητοί Αρχηγοί,

Το έτος που πέρασε μας άφησε πίσω μας γλυκές αναμνήσεις και συναισθήματα μέσα από έντονες προσκοπικές δραστηριότητες. Είμαι πεπεισμένος ότι το 2019, με την συμβολή όλων μας, θα είναι ακόμα μία πετυχημένη προσκοπική χρονιά.

Το 2018 εκτός από αναμνήσεις μας άφησε και μερικές υποχρεώσεις και μία από αυτές είναι οι οικονομικοί έλεγχοι των Προσκοπικών Κλιμακίων της Περιφέρειάς μας.

Φέτος οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην έδρα των προσκοπικών κλιμακίων. Η ημέρα και ώρα της συνάντησης θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση του Αρχηγού του Κλιμακίου (αφού προηγούμενος έχει έρθει σε συνεννόηση με την Ε.Κ.Σ. του ή κατά περίπτωση η Ε.Π.Π. με τον Υπαρχηγό Οικονομικών της) με τον Ταμεία της Ε.Κ.Σ. της Π.Ε. κ. Ενθύμιο Γκαμπέλη του οποίου το τηλέφωνο είναι 6932642751.

Οι έλεγχοι θα αρχίσουν την 01/02/19 και έως τις 28/02/19 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί.

Ο προγραμματισμός των συναντήσεων θα πρέπει να έχει διευθετηθεί έως τις 31/01/19 όπου και θα προκύψει νέα ανακοίνωση με την ανάρτηση του προγραμματισμού.

Την ομάδα ελέγχου της Ε.Κ.Σ. της Π.Ε., εκτός από τον ταμία της, στελεχώνουν επίσης η Γραμματέας κα Παναγιώτα Πλέσσα και το μέλος κ. Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος. Στον έλεγχο υποχρεούται να βρίσκεται ο Ταμίας της Ε.Κ.Σ. ή ο Υπαρχηγός Οικονομικών της Ε.Π.Π. που ελέγχεται, ο Προέδρου της Ε.Κ.Σ. και κατά περίπτωση αν υπάρχει ανάγκη και ο Αρχηγός Κλιμακίου. Καλό θα ήταν οι ταμίες να έχουν μαζί του τους κωδικούς εισόδου στο e-finance.

Μαζί με την παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτεται και το νέο φύλλου ελέγχου που προσδιορίζει τα πλαίσια του ελέγχου.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση, συμβουλή ή οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και πριν τον έλεγχο της Ε.Κ.Σ. μπορείτε να απευθυνθείτε στην Έφορο Οικονομικών της Περιφέρειάς μας κα Ευαγγελία Δερμάτη στο τηλέφωνο 6980592617 ή ακόμα και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα παρακαλούσα για την διευκόλυνση όλων μας, να σεβαστούμε τις προθεσμίες.

Με προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Γκουβάς
Περιφερειακός Έφορος

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. More details…