Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής

ΑρχικήΕίμαι ΒαθμοφόροςΑνακοίνωση 57/2016: Συνέδριο Π.Ε. Δυτ. Αττικής με θέμα Ανάδειξη μελών ΕΚΣ στη Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σ.Ε.Π.

Ανακοίνωση 55/2016: Συνέδριο Π.Ε. Δυτ. Αττικής με θέμα Ανάδειξη Βαθμοφόρων στη Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σ.Ε.Π.

ΠΥ.ΒΑ. 17/11/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 55/16

ΠΡΟΣ : Εφόρους Περιφέρειας – Α.Σ., Βαθμοφόρους Συστημάτων – Προσκοπικών Κέντρων.
ΚΟΙΝ:   Γενικό Έφορο, Β/Γενικό Έφορο, Έφορο Διοίκησης ΓΕ.
ΣΧΕΤΙΚΑ: Εγκύκλιοι Γ.Ε. 24/2016 , 25/2016, Ανακοίνωση Π.Ε. 53/16

ΘΕΜΑ: Συνέδριο Π.Ε. Δυτ. Αττικής με θέμα Ανάδειξη Βαθμοφόρων στη Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σ.Ε.Π.

Σε εφαρμογή των ανωτέρω σχετικών Εγκυκλίων και σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής Ανακοίνωσης 53/16 (η οποία παύει πλέον να ισχύει), σας ενημερώνω για τα εξής:

Η Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιήσει Συνέδριο για την διαδικασία ανάδειξης δέκα πέντε (15) Βαθμοφόρων των κλιμακίων της στην Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Π. και προσκαλεί όλους τους Βαθμοφόρους. των κλιμακίων της να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία αυτή.

Χρόνος – Τόπος πραγματοποίησης Συνεδρίου:
Κυριακή 11-12-2016 από 17:00 έως 21:00

στα Γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής στο ΠΥ-ΒΑ.

Το πρόγραμμα θα είναι το παρακάτω:
17:00 – Καλωσόρισμα Π.Ε. - Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
17:10 – Ομιλίες υποψηφίων
17:30 – Έναρξη ψηφοφορίας
21:30 – Λήξη ψηφοφορίας – Καταμέτρηση – Ανακοίνωση αποτελέσματος

Πολυνείκης Τριγάζης , Αν. Περιφερειακός Έφορος. Πρόεδρος
Ιωάννης Σπηλιόπουλος , Αρχηγός Συστήματος . Μέλος
Πλάτων Αθανασιάδης, Αρχηγός Ομάδας. Μέλος

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία Ανάδειξης έχουν όλοι οι Βαθμοφόροι των Συστημάτων, των Προσκοπικών Κέντρων και οι Έφοροι Μέλη της Περιφέρειας που έχουν εντολή διοίκησης με ημερομηνία έγκρισης τουλάχιστον πέντε (5) πλήρες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 6-12-2016.

Ακόμη, οι Βαθμοφόροι, έως την ημέρα πραγματοποίησης της Διαδικασίας Ανάδειξης πρέπει:

• Να έχουν απογραφεί για την τρέχουσα προσκοπική περίοδο 2016 -2017, να έχουν δηλαδή εκπληρώσει κάθε υποχρέωση καταβολής συνδρομής μέλους προς το Σ.Ε.Π. (25ΕΥΡΩ).
  • Να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. εκ Συνδρομών ως μέλη προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων (ετήσια συνδρομή 30 ΕΥΡΩ) .
  • Να μην έχουν οποιαδήποτε άλλη οικονομική οφειλή προς το Σ.Ε.Π.

Για την ανάδειξή τους ως Βαθμοφόρων – Εκπροσώπων της Περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Π. δικαιούνται να υποβάλλουν υποψηφιότητα οι Βαθμοφόροι οι οποίοι κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας πληρούν τα προσόντα της παρ. Α.3 της 24/24-10-2016 Εγκυκλίου και έχουν επί πλέον:

• Διετή, τουλάχιστον, θητεία Βαθμοφόρου ,
  • Πτυχίο Σχολής Βασικής Εκπαίδευσης

Υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα.

Δεκτές θα γίνουν οι υποψηφιότητες οι οποίες θα κατατεθούν στην Περιφερειακή Εφορεία μέχρι την Πέμπτη 8-12-2016 και ώρα 17.00, ιδιοχείρως ή ηλεκτρονικά, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Στην περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής η δήλωση χρειάζεται να είναι υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη.

Παρακαλώ τους Αρχηγούς Συστημάτων και Προσκοπικών Κέντρων να ενημερώσουν τους Βαθμοφόρους.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς
Θωμάς Ρ. Ριζόπουλος