Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής

ΑρχικήΕίμαι ΒαθμοφόροςΑνακοίνωση 57/2016: Συνέδριο Π.Ε. Δυτ. Αττικής με θέμα Ανάδειξη μελών ΕΚΣ στη Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σ.Ε.Π.

ΠΥ.ΒΑ. 1/12/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 57/16

ΠΡΟΣ : Α.Σ , Μέλη Ε.Κ.Σ. Περιφέρειας - Συστημάτων – Προσκοπικών Κέντρων.
ΚΟΙΝ:   Γενικό Έφορο, Β/Γενικό Έφορο, Έφορο Διοίκησης ΓΕ.
ΣΧΕΤΙΚΑ: Εγκύκλιοι Γ.Ε. 24/2016 , 25/2016, Ανακοίνωση Π.Ε. 53/16

ΘΕΜΑ: Συνέδριο Π.Ε. Δυτ. Αττικής με θέμα Ανάδειξη μελών ΕΚΣ στη Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σ.Ε.Π.

Η Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Αττικής ανακοινώνει την πραγματοποίηση διαδικασίας ανάδειξης (2) μελών Ε.Κ.Σ. των κλιμακίων της στην Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Π. και προσκαλεί τα μέλη Ε.Κ.Σ. των κλιμακίων της να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία αυτή.

Χρόνος – Τόπος πραγματοποίησης Συνεδρίου:
Κυριακή 18-12-2016 από 17:00 έως 21:00

στα Γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής στο ΠΥ-ΒΑ.

Πολυνείκης Τριγάζης , Αν. Περιφερειακός Έφορος. Πρόεδρος
Ιωάννης Σπηλιόπουλος , Αρχηγός Συστήματος. Μέλος
Πλάτων Αθανασιάδης, Αρχηγός Ομάδας. Μέλος

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία Ανάδειξης έχουν τα Μέλη των Συστημάτων, των Προσκοπικών Κέντρων και τα Μέλη της Περιφέρειας που έχουν διορισθεί από την εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. και την Περιφερειακή Εφορεία τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Συνεδρίου.

Ακόμη, τα μέλη Ε.Κ.Σ. έως την ημέρα πραγματοποίησης της Διαδικασίας Ανάδειξης πρέπει:

• Να έχουν απογραφεί για την τρέχουσα προσκοπική περίοδο 2016 -2017, να έχουν δηλαδή εκπληρώσει κάθε υποχρέωση καταβολής συνδρομής μέλους προς το Σ.Ε.Π. (25ΕΥΡΩ).
  • Να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. εκ Συνδρομών ως μέλη προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων (ετήσια συνδρομή 30 ΕΥΡΩ) .
  • Να μην έχουν οποιαδήποτε άλλη οικονομική οφειλή προς το Σ.Ε.Π.

Τα μέλη Ε.Κ.Σ. που είναι Παλαιοί Πρόσκοποι και έχουν απογραφεί με αυτή την ιδιότητα μέσω της Ε.Π.Π. – Κ.Ε.Π.Π.Ε , δεν συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή .

Τα μέλη Ε.Κ.Σ. προκειμένου να συμμετέχουν στη διαδικασία ανάδειξης θα πρέπει να επιδείξουν την προσκοπική / αστυνομική τους ταυτότητα.

Για την ανάδειξη των Μελών Ε.Κ.Σ. – Εκπροσώπων της Περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Π. δικαιούνται να υποβάλλουν υποψηφιότητα τα Μέλη Ε.Κ.Σ. που κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας πληρούν τα προσόντα της παρ. Β.3 της Εγκυκλίου 24/2016 και έχουν επιπλέον 2ετή τουλάχιστον θητεία ως Μέλη Ε.Κ.Σ. ,με ισχύοντα διορισμό κατά το τελευταίο έτος προ της ημερομηνίας ανάδειξης.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή προτείνονται από τρία μέλη Ε.Κ.Σ. που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία ανάδειξης, με βάση το συνημμένο υπόδειγμα.

Δεκτές θα γίνουν οι υποψηφιότητες οι οποίες θα κατατεθούν στην Περιφερειακή Εφορεία μέχρι την Τετάρτη 14-12-2016 και ώρα 17.00, ιδιοχείρως ή ηλεκτρονικά, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Στην περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής η δήλωση χρειάζεται να είναι υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη.

Παρακαλώ τους Αρχηγούς Συστημάτων και Προσκοπικών Κέντρων να ενημερώσουν τις Ε.Κ.Σ.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς
Θωμάς Ρ. Ριζόπουλος