Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 οι Πρόσκοποι του Περιστερίου θα κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου.
Η φετινή εκδήλωση είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς το τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Δήμαρχος Περιστερίου Κος Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος και θα τιμηθεί με μετάλλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων «Φίλων του Προσκοπισμού», το οποίο απονέμεται σε άτομα τα οποία, με οποιοδήποτε τρόπο, συμπαραστάθηκαν στο έργο και προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στον Προσκοπισμό. Την απονομή του μεταλλίου θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Αττικής Κος Θεολόγης Κωνσταντίνος.

Περιστέρι 28 Ιανουαρίου 2015

 

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 οι Πρόσκοποι του Περιστερίου θα κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου.
Η φετινή εκδήλωση είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς το τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Δήμαρχος Περιστερίου Κος Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος και θα τιμηθεί με μετάλλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων «Φίλων του Προσκοπισμού», το οποίο απονέμεται σε άτομα τα οποία, με οποιοδήποτε τρόπο, συμπαραστάθηκαν στο έργο και προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στον Προσκοπισμό. Την απονομή του μεταλλίου θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Αττικής Κος Θεολόγης Κωνσταντίνος. Η κίνηση αυτή έρχεται ως αναγνώριση για την έμπρακτη συμπαράσταση και προσφορά της Δημοτικής Αρχής αλλά και του Δημάρχου προσωπικά προς το Σύστημα μας αλλά και τον Προσκοπισμό στο Περιστέρι γενικότερα, όλα αυτά τα χρόνια.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκτός από τον Δήμαρχο, όλοι οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις, ο Μητροπολίτης Περιστερίου, εκπρόσωποι από διάφορους φορείς καθώς και διάφοροι αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο μας.

 

Ο Αρχηγός Συστήματος

 

Χατζηαθανασίου Νίκος

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…