Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΕκτύπωσηExport ICS

34η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση

Εκδήλωση

34η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση
Τίτλος:
34η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση
Πότε:
Πεμ, 12. Απρίλιος 2018 - Κυρ, 15. Απρίλιος 2018
Κατηγορία:
Σ.Ε.Π.

Περιγραφή

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι η 34η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση διοργανώνεται φέτος από την Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. και την Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Αττικής στην πόλη της Ελευσίνας, από την Πέμπτη 12 Απριλίου μέχρι την Κυριακή του Θωμά, 15 Απριλίου 2018 (πρωί).
 
Η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1983 και επαναλήφθηκε το 1984 και το 1985, σε μια προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα στους Ανιχνευτές να παρουσιάσουν αντικείμενα έρευνας τα οποία έχουν σχέση με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την κοινωνία. Επιπροσθέτως, υπάρχει και η ειδική κατηγορία «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ», που αφορά στην εξοικονόμηση αλλά και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, πρωτότυπες εφευρέσεις που προστατεύουν και ωφελούν την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Εκτός των παραπάνω, η Π.Α.Π.Ε. περιλαμβάνει πλήθος πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, όπως συναυλία μουσικών συγκροτημάτων, διαγωνισμό χορευτικών συγκροτημάτων, διαγωνισμό ποίησης και λογοτεχνίας, διαγωνισμό φωτογραφίας, διαγωνισμό κόμικ, σκίτσου και γελοιογραφίας και φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και τηλεοπτικών σποτ, αλλά και θεατρικού έργου με απονομή «Όσκαρ»! 
 
Στην 34η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση μπορούν να συμμετάσχουν όσες Κοινότητες Ανιχνευτών επιθυμούν από όλη την Ελλάδα, εφόσον παρουσιάσουν το αποτέλεσμα πρωτογενούς έρευνας για κάποιο θέμα που έχουν επιλέξει. Στις υπόλοιπες δραστηριότητες που αναφέρονται πιο πάνω, η συμμετοχή είναι ατομική ή ομαδική. Για την καλύτερη διοργάνωση της δράσης, παρακαλούμε να μας στείλετε έγκαιρα (έως τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018) ενημερωτικό email με την πρόθεση συμμετοχής και τα στοιχεία του Αρχηγού Κοινότητας στη γραμματεία της δράσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…